Google+

foto blog 4Der får lokal autenticitet og oplevelse til at smelte sammen med moderne web-shop!

Adressen er Kannikegade 30 i Grenå, butikken hedder Landmad.dk, og ildsjælen bag hedder Louise Dolmer. Egentlig er jeg kommet forbi, fordi vi skal tale strategi for online tilstedeværelse og brug af de forskellige sociale platforme. Louise åbner nemlig snart portene til en hel ny web-shop med alle de lækre specialiteter, som også kan købes i den utrolig hyggelige og stemningsfyldte butik i Grenå.

Henne i hjørnet findes et lille kafferisteri, så duften af ny ristet kaffe blander sig med duften af de lækre nybagte brød.

foto blog 2 foto blog 3

Man kan bruge masser af tid med at gå på opdagelse i alle de lækre fristelser, hvis man da ikke heller vil sidde og nyde en kop helt friskbrygget kaffe lavet på det dejligste nymalede kaffe fra Farm Mountains – efter eget valg selvfølgelig. Min favorit er helt klart lakridskaffen.

Det er virkelig en dejlig oase – bestemt et besøg værd, hvis du kommer forbi Grenå – ellers må du besøge web-shoppen, når den åbner dørene her straks inde i det nye år.

Velkommen og velbekomme!

Louise brygger en skøn kop kaffe!

Print Friendly, PDF & Email

Trackbacks

  1. […] Læs også Landmad.dk – nyt butikskoncept. […]

  2. […] danske forbruger er ved at være moden til nye-gamle produkter – altså nye fødevarer og butikskoncepter, der genopliver de gamle traditioner og produkttyper. Med andre ord den danske forbruger ønsker […]

  3. […] Endelig skulle vi i køkkenet, hvor mange af deltagerne havde medbragt egne produkter, der skulle beundres og smages – og der var virkelig rigtig mange lækkerier. Forskellige slags kartofler, forskellige slags kød – også gedekød, brød bagt på lokalt mel, øl og sodavand brygget i Ebeltoft, spegepølser lavet af lokalt kød, vildtfrikadeller, mjød lavet på dansk honning – smagte næsten som sherry, most lavet af æbler og andre lokale råvarer… og jeg kunne blive ved. Fælles for alle produkterne var, at der stod en ægte ildsjæl bag, der brænder for at skabe fantastiske smagsoplevelser og nye koncepter. […]

  4. […] Læs mere her: Landmad.dk – nyt butikskoncept […]

Speak Your Mind

*

Website Apps