Google+

Torsdag den 15. november 2012 deltog jeg i Veje til Vækst konferencen i MCH Messecenter Herning. Visionen med konferencen er at give iværksætter og virksomhedsejer mulighed for at få sparring til vækst og blive inspireret til at søge rådgivning hos private rådgivere. Op imod 1.500 af landets iværksættere, virksomheder og rådgivere deltog i konferencen, der afholdes på 5. år.

Jeg kom allermest for at høre oplægget fra Unboss’ Lars Kolind og Jacob Bøtter og Smukfests Flemming Dybbøl. Og så selvfølgelig ’Mads og Vækstmonopolet’ med den helt ’originale’ Mads Steffensen og et ’vækstmonopol’ bestående af Lars Larsen, stifter af JYSK, Jesper Buch, manden bag Just Eat, og Christina Hembo, skaber af Christina Watches. Debatten foregik med baggrund i ægte erhvervsdilemma indsendt af iværksætter og virksomhedsejer – det var rigtig godt. Se et lille bid af seancen her:

Jeg var mindre imponeret af den masterclass ’VÆKST via Brugerdreven INNOVATION’, som jeg deltog i. For det først havde jeg ved et tilfælde hørt foredragsholderen for ganske kort tid siden, og det her var meget identisk i indhold. For det andet var det en meget teoretisk tilgang, der slet ikke berørte de barrierer der er i en praksis verden. Jeg er ikke i tvivl om, at oplægget ville være inspirerende for personer, der ikke har arbejdet fokuseret med brugerdreven innovation tidligere.

Alt i alt syntes jeg faktisk det var et rigtig godt arrangement, hvor der også var rig mulighed for netværk og nye relationer – jeg tror Veje til Vækst 2013 står stærkt i kampen om pladsen i min kalender.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Speak Your Mind

*

Website Apps