Google+

Med fokus på at udnytte mulighederne i de forskellige platforme online til involvering af kunder og gæster – og markedsføring generelt, har SET (Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter) igangsat et forløb med målrettet individuel rådgivning af turistvirksomheder.

Forløbet er en del af projektet ”turismefokuseret erhvervsservice”, og jeg har været så privilegeret, at få æren af at hjælpe nogle af turistvirksomhederne i dette forløb.

Med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og ønsker har vi indtil nu arbejdet både med apps til Facebook, Instagram, Pinterest, Blogs og LinkedIn.

Speciel brugen af Instagram som både primær platform og som sekundær platform til Facebook, har været et emne som flere af deltagerne har fået gavn af.

Jeg har selvfølgelig også brugt Instagram undervejs, og her kan du se nogle af opslagene med #setturist

[instapress tag=”setturist” piccount=”0″ size=”145″ effect=”fancybox” title=”1″]

 

Læs også: 7 hurtige tips til et godt blog-indlæg

Læs også: Hotel Instagram

Spændende turistvirksomheder

Behovet og ønskerne har været meget forskellige, og jeg har også undervejs været nød til at opdatere min hukommelse og viden, med stor interesse.

En anden åbenlys fordel ved at være tilknyttet dette forløb er, at jeg møder en række meget spændende virksomheder, som på hver deres måde gør Skive-området så spændende.

Nedenfor kan du stifte bekendtskab med de 5 første af virksomhederne i billeder.

Tingfinderiet

Tingfinderiet er et anderledes loppemarked. 800 m2 retro, rå romantik, antik og nostalgi. Tingene er håndplukkede, gamle og autentiske. Det hele er sat fantasifuldt op – så det er en oplevelse at gå og kigge.

Billeder fra #tingfinderiet på Instagram

[instapress tag=”tingfinderiet” piccount=”18″ size=”90″ effect=”fancybox”]

 

Du kan også følge Tingfinderiet på Instagram eller Facebook, og du kan besøge hjemmesiden.

 Værkstedsbutikken

Værkstedsbutikken er et univers af sten, perler, filt og andre unika produkter, der er designet med inspiration fra naturen – fjord, strand, planter, skov og eng. Du kan også komme og lave dine egne smykker.

 foto 1 foto 2

Tjek Værkstedsbutikken ud på Facebook, Pinterest eller besøg hjemmesiden.

Savillas café og butik

Hyggelig café og butik, hvor du finder tøj og nyt og gammelt til hus og have. Og delikatesser fra Savillas køkken, der både kan nydes i caféen og købes med hjem.

 foto 1 savullas foto 3

Se også hjemmeside og Facebook.

Pedersborg Vin

I “Pakhuset” i Hindborg lidt udenfor Skive finder du Pedersborg Vin, hvor du får professionel, kvalitetsbevidst og venlig rådgivning til køb af skønne vine fra egen import.

Der importeres bl.a. vine fra Argentina (Fabre Montmayou), Australien (Whistler Wines), Sydafrika (Rietvallie) og Tyskland (Valckenberg og Schloss Johannisberg).

pedersborg

Besøg hjemmeside/web-shop, Facebook eller følg Pedersborg Vin på LinkedIn.

Limfjords Camping & Vandland

Limfjords Camping & Vandland er en børnevenlig familieplads, der med de mange træer og buske falder godt ind i den skønne midtjyske natur. De danner en naturlig grøn indhegning af pladserne og giver dejlig læ.

Billeder fra #limfjordscamping på Instagram

[instapress tag=”limfjordscamping” piccount=”18″ size=”90″ effect=”fancybox” title=”1″]

 

Følg Limfjords Campings blog Camping Liv, eller tjek Facebook og hjemmesiden.

 

Print Friendly, PDF & Email

Trackbacks

  1. […] I et individuel rådgivningsforløb for turistvirksomheder, har blandt andet brugen af Instagram som både primær og sekundær platform til f.eks. Facebook, været i fokus, og noget som flere af deltagerne har fået gavn af – læs ”hands on” sociale medier. […]

Speak Your Mind

*

Website Apps