Google+

Jeg faldt simpelthen pladask for denne bakke æg i supermarkedets kølediske. Der var noget meget velkendt over den, samtidig med at den stak ud på hylden. Jeg blev bare nødt til at købe æggene – jeg syntes bestemt de skreg på at blive til pandekager…!

Jeg tror godt, jeg ved hvorfor….en lille klokke ringer; ’Peddersen & Findus’ – mon ikke den, der har designet bakken og den lille hilsen inden i, også engang har læst Peddersen & Findus?

 

 

Jeg elsker Peddersen & Findus – har læst dem 1000 mange gang for mine drenge – og jeg er også vild med disse økologiske æg fra Pedersen & Findus…. nej, jeg mener selvfølgelig Niels & Grete.

Bakken med æg er selvfølgelig også forsynet med en lille hilsen, der siger:

På vores gård kagler og skraber hønsene frit både inde og ude. Det er vigtigt for os, at hønsene har det godt, og at vi kan levere friske, økologiske æg til dig. Læs mere om os og vores høns på http://nielsoggrete.dk/

Gode hilsner fra

Niels og Grete

Både bakken og den lille hilsen inden i bakken er forsynet med en QR-kode, og benytter man den på mobilen kommer man også ind på hjemmesiden.

 

 

 

 

Tænk om man i stedet var havnet i et spil, hvor man skulle finde Peddersens høns’ æg eller stable pandekager med Findus???

Jeg syntes det er et forfriskende pust af nostalgi i en lidt støvet kategori – tillykke Bilka og Føtex, der indtil videre er de eneste der forhandler æggene fra Hans og Grete – nej, jeg mener Niels & Grete!

 

Print Friendly, PDF & Email

Speak Your Mind

*

Website Apps